Plastische chirurgie

Bij het bepalen of een gezichts procedure geschikt is voor u en welke u de gewenste resultaten zal geven, spelen verschillende factoren een rol. Neem de tijd om uw redenen voor plastische chirurgie te overwegen en bespreek uw opties met een vertrouwde chirurg. Zij kunnen bepalen of een procedure voor plastische chirurgie in het gezicht voor jou de beste beslissing is. Of het nou gaat om een bovenooglidcorrectie Amersfoort of een behandeling wil voor je hangende mondhoeken.

Waarom wilt u plastische chirurgie?

Moet ik plastische chirurgie ondergaan? Eerst is het natuurlijk wel iets waar je eerst even moet over nadenken, en wat de reden is waarom denkt aan het doen van een ingreep. Hieronder volgt de top drie van redenen waarom mensen plastische chirurgie overwegen, voor elk persoon is het wel een persoonlijk proces, dus het kan makkelijk zijn dat je ook nog andere reden heb, of juist een van deze niet. 

Het boost zelfvertrouwen

Plastische chirurgie

Bijna iedereen voelt zich in zijn leven onzeker over zijn gelaatstrekken – of dat nu het gevolg is van erfelijkheid, trauma of veroudering. Een laag gevoel van eigenwaarde kan verband houden met cosmetische problemen, en dit gebrek aan zelfvertrouwen kan uw emotionele toestand, relaties en uw professionele en sociale leven beïnvloeden. Een lichaam hebben waar je trots op bent kan je zelfvertrouwen vergroten – je doel is om lekker in je vel te zitten.

De tekenen van veroudering tegen te gaan.

We kunnen ons fysieke verouderingsproces en de daarmee gepaard gaande cosmetische bijwerkingen – rimpels, ouderdomsvlekken, huidverslapping, enz. niet controleren of stoppen. Veel patiënten willen hun jeugd behouden en hun innerlijke vitaliteit verenigen met hun uiterlijk.

Plastische chirurgie
Plastische chirurgie

Een fysiek en comfortabel probleem oplossen.

Patiënten doen vaak een beroep op plastische chirurgie om de goede werking van een lichaamsdeel te herstellen, zoals een verstopte neus ademhaling of schade aan de gezichtsstructuur.

Achterliggende redenen

Het kan voor u duidelijk zijn waarom u plastische chirurgie wilt, maar het is belangrijk om te overwegen waar deze onzekerheid vandaan komt. Heb je altijd al gewild dat je neus er anders uitziet of heeft iemand in je leven je beïnvloed om een verandering aan te brengen? Heeft u onlangs een moeilijke gebeurtenis meegemaakt en bent u op zoek naar een manier om uzelf beter te voelen? Als deze redenering u bekend voorkomt, wilt u uzelf misschien meer tijd gunnen voordat u overgaat tot een gezichts procedure.

Hoewel plastische chirurgie uw zelfvertrouwen kan verbeteren, levert het altijd de beste resultaten en de meeste voldoening op als het om de juiste redenen wordt gedaan. De ingreep moet voor u zijn, niet voor iemand anders, en mag alleen plaatsvinden als u er klaar voor bent. Jongere patiënten kunnen extra overwegingen hebben voor plastische chirurgie.

Als u al lange tijd een operatie overweegt, kan het nuttig zijn ook niet-chirurgische opties te onderzoeken. Die kunnen net zo effectief zijn en brengen minder risico’s met zich mee. Een ervaren plastisch chirurg kan zowel niet-chirurgische als chirurgische oplossingen voor u bespreken en helpen bepalen welke volgende stappen voor u de juiste zijn om uw doelen te bereiken.

Het kan ook zeker worden gezien om jezelf gewoon eens te verwennen. Thuis kan dat zeker ook maar dan moet je dat niet zelf in handen nemen. Als je jezelf thuis wil verwennen, klik dan hier. Voor een behandeling bij een goede praktijk: www.ageworth.com