INTERNATIONALE VROUWENDAG ZOETERMEER

8 Maart

INTERNATIONALE VROUWENDAG 2019

Stichting 8 maart Internationale Vrouwendag organiseert op vrijdag 8 maart 2019 op het Stedelijk College voor alle vrouwen van Zoetermeer een evenement met het thema:

Thema 2019

Wij, de organisatoren van Stichting 8 maart Internationale Vrouwendag, zijn ons er terdege van bewust wat een enorme morele en emotionele druk er op vrouwen rust. In onze eigen stad Zoetermeer, in eigen land en in de Wereld.

Daarom grijpen wij deze dag aan om onze krachten opnieuw te bundelen, vrouwen te informeren, te bemoedigen, te coachen, te stimuleren en te inspireren. Wij zeggen: "Verbeter de positie van vrouwen in Nederland".
Juist nu is het belangrijk om vrouwen ervan te laten doordringen hoe sterk zij zijn en hoe belangrijk hun rol steeds opnieuw is in de maatschappij en in de wereld.

Ook hier in Zoetermeer moeten wij, als volwaardig lid van deze wereld, samen sterk zijn en vooruit kunnen. Samen met de inwoners van Zoetermeer organiseert de Stichting 8 maart Internationale Vrouwendag de viering van deze dag. In 2019 wordt dit evenement al 18 jaar in Zoetermeer georganiseerd. Wij blijven strijdbaar en geven het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld door.

Zoals ieder jaar worden diverse instanties die met het thema te maken hebben uitgenodigd om workshops, lezingen, discussies en – zo mogelijk - interactief toneel aan te bieden. Daarnaast is er een infomarkt van diverse organisaties en zijn er optredens op het podium. De Vrouwendag wordt, zoals altijd, naast een hele bruisende dag ook een leerzame en nuttige avond!

 

Voor de informatiemarkt is de organisatie o.a. op zoek naar vrouwen / vrouwenorganisaties, die met dit thema te maken hebben en zonder commerciële bedoelingen een bijdrage willen leveren aan deze avond. Hiervoor zijn gratis tafels beschikbaar.

PROGRAMMA 2019 KORT OVERZICHT

Het programmaoverzicht volgt binnenkort

PODIUM PROGRAMMA

Het podiumprogramma volgt binnenkort

 

 

 

MARKT

Het overzicht van de marktkramen volgt binnenkort

 

WORKSHOPS

Het overzicht van de workshops volgt binnenkort